+36/30-153-6533

info@huntrader.com

Rólunk

Magyarországi székhelykereskedelmi vállalatként 15 éves tapasztalattal rendelkezünk import és export területén. A Covid idején tevékenységünket a járvány elleni védekezés szolgálatába állítottuk. Célunk volt, hogy az európai piacon is elérhetővé tegyük az ehhez szükséges legújabb fejlesztésű, minőségű, megbízható termékeket. Beszerzésünk elsősorban kínai és törökországi kapcsolatokon alapulnak.

A kialakult járvány majd háborús helyzet egyre több lehetőséget nyújt, hogy olyan termékekkel kereskedjünk, amikből hiány alakul ki a hazai és EU piacokon. Cégünk gyorsan tud reagálni az igényekre, így jelenleg is számos területen dolgozunk, főbb termékeink:

Egyszerhasználatos gumikesztyű, maszk, overál, Covid19 teszt, fertőtlenítő.

Manyag granulátum, papír árú, felntt pelenka, egyéb egészségügyi termékek, mint mull lap, kötszerek, táplálékkiegészítk.

Élelmiszerek exportja: liszt, méz

Jelenleg három országban raktározunk, Magyarországon, Szlovákiában és Németországban. Folyamatosan keresnek meg új termékekkel bennünket, amiket vagy távolkeleti cégek szeretnének behozni az EU-ba vagy hazai cégek szeretnének exportálni. Célunk egy nemzetközi kereskedőház létrehozása, hazai és nemzetközi piaci jelenlét, több országban raktározás, stabil beszállítói és vevői kör kiépítése.

Ezen felül vizsgáljuk saját gyártás kiépítését: jelentsen ntt azon cégek száma akik számára a „jó ár” csak egy paraméter, hasonlóan fontos lett az ellátásbiztonság és megbízhatóság. Sok olyan helyzet alakul ki amikor nem az ár hanem a termék elérhetsége kerül eltérbe. Különösen érzékenyek az egészségügyi és élelmiszeripari termékek. Ezen piacokon látunk nagy potenciált hazai gyártásban.

További érdekes piac lesz a körforgásos gazdaság és az ehhez tartozó technológiák – már számos távolkeleti cég keresett meg minket ezen technológiákkal, komposztálás, újrahasznosítás területén.

 

Kapcsolat

Huntrader International Kft.