+36/30-153-6533

info@huntrader.com
bio ricinusolaj szempilla és szemöldök ápoló
bio ricinusolaj szempilla és szemöldök ápoló
5 156 Ft + ÁFA

bio ricinusolaj szempilla és szemöldök ápoló

Az ápoló és hidratáló szempillaolaj olyan COSMOS ORGANIC tanúsítvánnyal rendelkező bio összetevőket tartalmaz, mint a ricinusolaj, körömvirág kivonat, homoktövis olaj és a Gotu Kola, más néven ázsiai gázló. A növényi kivonatok helyrehozzák a sérült pillákat és segítenek szebbé, élettel telibbé varázsolni azokat.
Kiszerelés
50 ml
Allergének
GMO-mentes
Kategória
szépségápolás
5 156 Ft + ÁFA
Details
Soil Association által COSMOS ORGANIC tanúsítvánnyal rendelkező készítmény, 100% -ban természetes és 97,9% -ban biogazdálkodásban termesztett alapanyagokból.

Bőrgyógyászatilag és szemészetileg tesztelt.

Vegán termék.

A RICINLASH olyan természetből származó, bio összetevőket tartalmaz, mint a ricinusolaj, a körömvirág kivonat, a homoktövis olaj és a Gotu Kola, más néven ázsiai gázló. Receptje úgy lett kifejlesztve, hogy az összetevők ápolják, dúsítsák, ragyogóvá és hidratálttá tegyék a szemöldököt és a szempillákat. A növényi kivonatok helyrehozzák a sérült pillákat és segítenek szebbé, élettel telibbé varázsolni azokat.

A ricinusolaj, körömvirág, homoktövis és ázsiai gázló kivonatok nyújtotta együttes előnyök:
Sérült pillák regenerálása.
Gyorsabb növekedés.
Hidratálás, puhaságérzet, ragyogás kölcsönzés.
Vitalizálás.
Nincs bőr- és szemirritáció.
A termék alkotóelemei az alábbi jótékony hatásokat fejtik ki az emberi szervezet különböző területeire:
A ricinusolaj külsőleg kiváló a sérült szempillák regenerálására, illetve hatékony a viszketések, kipirosodások és enyhébb ekcémás tünetek kezelésére is.
A napraforgóolaj hidratáló tulajdonsásának köszönhetően külső használata során enyhíti a bőrgyulladásokat, valamint regenerál, továbbá véd a napsugarak káros hatásai ellen. A-, C-, D- és E-vitamin tartalmával táplálja a sejteket.
Az ázsiai gázló kivonat remek sebgyógyító, hámosító és sejtregeneráló. Többek között antioxidáns hatású és az irritációt is képes meggátolni.
A körömvirág kivonat külső alkalmazása révén javul a sebgyógyulás és csökken a kezelt felület gyulladása.
A homoktövis olaj magas E-vitamin tartalma által jótékonyan hat a hámsejtek állapotára, elősegíti a regenerálódást és gyulladáscsökkentő hatású.

ÖSSZETEVŐK

Ricinusolaj, napraforgóolaj, Centella asiatica (ázsiai gázló) kivonat, körömvirág kivonat, homoktövis olaj.

Ellenőrzött, szerves összetevők.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Csukott szemmel, kétféle módon alkalmazható:
1. Tegyen 1-2 csepp olajat az ujjhegyére, és gyengéden masszírozza át a tiszta és száraz szempillákat, szemöldököt, amíg átitatódnak.

2. Mártsa a termékhez tartozó szempillakefét az olajba és ha már ellepte az olaj a sörtét, kenje át vele többször a tiszta és száraz szempillákat, szemöldököt. A kefét használat után a dobozkájában tárolja.

Használja naponta egyszer - lehetőleg este, lefekvés előtt.

Csak KÜLSŐLEG alkalmazható!

Kerülje el az olaj szembe vagy nyálkahártyára jutását!
Info
Márka
Marnys
Article No.
PO109