+36/30-153-6533

info@huntrader.com
PROPOLVIT DEFENS ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ
PROPOLVIT DEFENS ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ
5 511 Ft + ÁFA

PROPOLVIT DEFENS ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ

PROPOLVIT DEFENS ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ
PROPOLVIT DEFENS ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ
Az egész család számára ideális készítmény, mely támogatja az évszakok változáshoz történő alkalmazkodást és az immunfunkciókat. A kényelmesen használható, egyadagos ivóampullák formulája kombinálja a méhpempőt, a propoliszt, a kolosztrumot, a Reishi és Shiitake gomba kivonatokat és a B6-vitamint.
Mennyiség
20 x 10 ml
Kiszerelés
200 ml
Kategória
folyékony, B6-vitamin,
5 511 Ft + ÁFA
Details
A MARNYS® Propolvit Defens étrend-kiegészítő segít az évszakok váltakozásaihoz történő alkalmazkodáshoz. Az egyadagos ivóampulla B6-vitamint, méhpempőt, propoliszt, porított colostrumot, Reishi és Shiitake gomba kivonatok kombinációját tartalmazza.


A MARNYS® Propolvit Defens egyedi összetevői egyensúlyt biztosítanak az immunfunkció és az energiaszint között:
A B6-vitamin egy vízben oldódó vitamin, amely hozzájárul az immunrendszer normális működéséhez, az energiát adó anyagcseréhez, valamint a fáradtság és a kimerültség csökkentéséhez (EFSA:Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság).


A kolosztrum (előtej) (minimális immunglobulin tartalom: 20%) 1000 mg folyékony kolosztrumot biztosít 200 mg porított kolosztrumon keresztül, fontos tápanyagforrás, amely elősegíti a csecsemők növekedését és segíthet leküzdeni a betegségeket.


A méhpempő, a méhkirálynő tápláléka, amelyet az energia anyagcserében részt vevő telítetlen zsírsavak aránya jellemez, kiemelve a 10-hidroxi-2-decénsavat (10-HDA).
A Reishi (száraz kivonat 12:1) és a Shiitake (száraz kivonat 8:1) gombák β-glükán tartalma kiemelkedő.

A Reishi /Ganoderma lucidum/ hasznos a szervezet természetes védekezéséhez (EFSA ON HOLD 3764). Támogathatja az immunrendszer működését, fokozza a szervezet oxigén ellátását, energetizál és semlegesíti az egészségkárosító szabad gyököket. Hatóanyaga a szerves germánium.

A Shiitake gomba bizonyítottan növelheti az immunrendszer hatékonyságát az antioxidáns összetevői miatt.

A tisztított propolisz (100 mg nyers propolisznak megfelelő), amelyből szabadalmaztatott technológia segítségével eltávolították az inaktív anyagokat, mint például a viaszt, garantálja a galanginban a legalább 10%-os flavonoidtartalmat.

ALLERGÉNEK: Tejszármazékot, kolosztrumot tartalmaz.

MI AZ IMMUNRENDSZER?
A latin immunis szóból eredő immunrendszer, melynek jelentése "szabad" vagy "érinthetetlen", olyan specializált szövetek, szervek, sejtek és vegyi anyagok bonyolult szövevénye, amelyek megvédik a szervezetet a káros környezeti hatásokkal szemben. Az "idegen" kórokozókra adott immunválasz két interaktív rendszerre osztható: veleszületett immunitás (születéskor jelen van) és adaptív vagy specifikus immunitás (expozícióval szerzett). Bár a veleszületett és az adaptív immunitás védekezési mechanizmusai igen összetettek, három fő csoportba sorolhatók: fizikai gátak (például bőr, nyálkahártya), immunsejtek és antitestek.

MI A KOLOSZTRUM?
A kolosztrum az az emlőváladék, amelyet a nőstények a születést követő első 24-48 órában adnak újszülöttjeiknek, bár sok faj már közvetlenül előtte is termel. Az emberi újszülöttek a születés utáni első órákban kapnak anyjuktól kolosztrumot, amely a védettség alapját adja a csecsemőnek. A kolosztrum sűrű, ragacsos, sárgás színű folyadék, amely számos antitestet (immunglobulinokat) tartalmaz, a közönséges tejnél magasabb koncentrációban.
1950-ben Dr. Albert Sabin, a gyermekbénulás elleni vakcina kifejlesztője felfedezte, hogy a szarvasmarha kolosztrum a gyermekbénulás vírus ellenes antitesteket tartalmaz, ezért ezt ajánlotta a betegség kockázatának kitett gyermekek kezelésére. A kolosztrum az emberek többsége számára biztonságosnak tekinthető.

ÖSSZETEVŐK

ionmentes víz, agávé szirup , pirított kolosztrum (előtej), méhpempő, fruktóz porított shiitake gomba (Lentinula edodes) kivonat, porított Reishi gomba (Ganoderma lucidum)kivonat, tisztított propolisz, piridoxin-hidroklorid (B6-vitamin), tartósítószerek (kálium-szorbát,nátrium-benzoát), színezék (karamell).

Tejszármazékot (kolosztrumot) tartalmaz.

JAVALLATOK

- magas antioxidáns tartalma miatt segít az immunrendszer működését, nagyobb védelmet nyújtva a betegségek ellen
- a kolosztrum fontos tápanyagforrás, amely segíthet leküzdeni a betegségeket
- fokozza a szervezet oxigén ellátását ,energetizál és semlegesíti az egészségkárosító szabadgyököket

Adagolás: Naponta 1ampulla reggeli előtt. Az amupllát rázza jól fel.

Ne fogyassza amennyiben Ön túlérzékeny vagy allergiás a termék bármely összetevőjére. Amennyiben várandós ,vagy szoptat kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét a termék szedésének megkezdése előtt!
Info
Márka
Marnys
Article No.
MNV238