+36/30-153-6533

info@huntrader.com
ANTI-AGING - BŐR HELYREÁLLÍTÓ AMPULLA ÉJSZAKÁRA
ANTI-AGING - BŐR HELYREÁLLÍTÓ AMPULLA ÉJSZAKÁRA
4 297 Ft + ÁFA

ANTI-AGING - BŐR HELYREÁLLÍTÓ AMPULLA ÉJSZAKÁRA

ANTI-AGING - BŐR HELYREÁLLÍTÓ AMPULLA ÉJSZAKÁRA
ANTI-AGING - BŐR HELYREÁLLÍTÓ AMPULLA ÉJSZAKÁRA
ANTI-AGING - BŐR HELYREÁLLÍTÓ AMPULLA ÉJSZAKÁRA
Bőrhelyreállító kozmetikai ampulla éjszakai használatraHialuronsavval, proteoglikán-peptiddel, phytoplanktonnal, kalcium-ketoglükonáttal, szarvasgomba-kivonattal a ragyogóbb és fiatalosabb bőrért.

Segít helyreállítani a hidratáltságot, a vitalitást, támogatja a sejtregenerációt és fenntartja a bőr integritását, csökkenti a ráncokat.

Eredmények: Élettel telibb, ragyogóbb, fiatalosabb bőr
Mennyiség
7 x 2 ml
Kategória
szépségápolás, bőrápolás
4 297 Ft + ÁFA
Details
A MARNYS® Beauty In & Out ANTI-AGING NIGHT REPAIR éjszakai használatra szánt arcápoló ampullák, melyek innovatív hialuronsav, proteoglikánok, fitoplankton és szarvasgomba koncentrátumot tartalmaznak, hogy helyreállítsák a bőr hidratáltságát, vitalitását és integritását.

Aktív összetevői serkentik a sejtregenerációt, erőteljes öregedésgátló hatással. Úgy lettek kifejlesztve, hogy az éjszaka folyamán helyreállítsák a bőrt, hatva az öregedés jeleire, mint a ráncok és a mimikai ráncok. Az erőteljes öregedésgátló hatásnak köszönhetően bőre szebb, feszesebb, hidratáltabb, ragyogóbb és simább lesz.


• 77% A bőr megjelenése és textúrája javul
• 68% Ragyogóbb és ragyogóbb bőr
• 64% *hidratáltabb bőr

A hialuronsav hidratáltságot, rugalmasságot, simaságot és a bőr védőgátjának helyreállítását biztosítja.
A proteoglikánok serkentik a hialuronsav és a kollagén szintézisét, javítva az arcbőr rugalmasságát és megerősítve annak feszességét.
A fitoplankton erős antioxidáns aktivitással és öregedésgátló hatással rendelkezik, erősíti a sejteket, helyreállítja a hidratáltságot és csökkenti a ráncokat.
A szarvasgomba antioxidáns tulajdonságokkal és fehérjetartalommal látja el a bőr szerkezetét.

- KLINIKAILAG BIZONYÍTOTT
- DERMATOLÓGIAILAG ÉS OFTALMOLÓGIAILAG TESZTELT
- Nem komedogén
- Olajmentes
- Nem zsíros, gyorsan felszívódó textúra


Inert atmoszférába és topázüvegbe csomagolt formula, amely biztosítja az összetevők antioxidáns tulajdonságait.

* Szubjektív használati teszt bőrgyógyászati és szemészeti ellenőrzés mellett 30-55 év közötti önkénteseken, 28 napos használat után.


Összetevők: víz, propándiol, glicerin, niacinamid, bioszacharid gum-1, glikozaminoglikánok, Tuber aestivum kivonat, plankton kivonat, kalcium ketoglükonát, poligliceril-10 laurát, nátrium-hialuronát, Tetradecil-aminobutyroilvalilaminobutirinkarbamid-trifluoroacetát, etilhexilglicerin, magnézium-klorid, nátrium-hidroxid, butilén-glikol, fenoxietanol, benzil-alkohol, citromsav, benzoesav, parfüm, dehidroecetsav.
Info
Márka
Marnys
Article No.
AMP003