+36/30-153-6533

info@huntrader.com
BŐR SZENNYEZŐDÉSE ELLENI AMPULLA
BŐR SZENNYEZŐDÉSE ELLENI AMPULLA
3 928 Ft + ÁFA

BŐR SZENNYEZŐDÉSE ELLENI AMPULLA

BŐR SZENNYEZŐDÉSE ELLENI AMPULLA
BŐR SZENNYEZŐDÉSE ELLENI AMPULLA
BŐR SZENNYEZŐDÉSE ELLENI AMPULLA
A bőr szennyeződése elleni kozmetikai ampulla

Orvosi pemetefű kivonattal, tisztított tengeri glikogénnel és niacinamiddal (B3)

Innovatív olajmentes formula, amely antioxidánsként, bőrtónus egységesítőként és intenzív hidratálóként támogatja a bőrt.
Akár napi használatra, környezeti szennyezésnek és elektronikai eszközök kék fényű sugárzásának kitett bőrre.

Eredmények: Frissebb bőr, védelem a bőr öregedésével szemben
Mennyiség
7 x 2 ml
Kategória
bőrápolás, szépségápolás
3 928 Ft + ÁFA
Details
A MARNYS® Beauty In&Out ANTI-POLLUTION EXTREME bizonyítottan hatékony kozmetikai ampullák, amelyek védik a bőrt a környezetszennyezés, a kék fény vagy az elektronikus eszközök által kibocsátott sugárzás okozta oxidatív károsodástól és fényöregedéstől.

Napi használatra, innovatív formulájuk antioxidáns és fényöregedés elleni védelmet, hidratálást és egyenletes bőrtónust biztosít.

70% Antioxidáns védelem*
A niacinamid (B3-vitamin) kiváló szennyeződésellenes szer, mivel képes megvédeni a sejteket a gyakori légszennyeződésektől. Emellett öregedésgátló tulajdonságokkal is rendelkezik, és modulátorként hat a hiperpigmentációra.

A glikogén megkönnyíti a sejtek javítását és védelmét, amikor olyan stresszfaktoroknak vannak kitéve, mint az ultraibolya (UV) és a kék fény (HEV).

Az ANTI-POLLUTION EXTREME ampullák különösen javallottak a környezetszennyezésnek és a digitális szennyezésnek (kék fény, képernyők, elektronikus eszközök, Wi-Fi vagy Bluetooth eszközök által kibocsátott sugárzás stb.) kitett bőr számára, amelyek oxidatív károsodást és korai öregedést okoznak.- KLINIKAILAG BIZONYÍTOTT

- BŐRGYÓGYÁSZATILAG TESZTELT

- Nem komedogén

- Olajmentes

- Nem zsíros, gyorsan felszívódó textúra

- Kékfény elleni védelem

Inert atmoszférába és topázüvegbe csomagolt formula az összetevők antioxidáns tulajdonságainak biztosítása érdekében.

* In vitro teszt.Összetevők: víz, propándiol, glicerin, niacinamid, bioszacharid gum-1, Marrubium vulgare kivonat, poligliceril-10 laurát, etilhexilglicerin, glikogén, nátrium-hidroxid, fenoxietanol, szacharid izomerát, benzil-alkohol, citromsav, nátrium-citrát, parfüm.Mi az a digitális szennyezés?

A "digitális szennyezés" kifejezés a bőrrel kapcsolatban az elektronikus eszközök kibocsátásaiból, a képernyők kék fényéből stb. származó szennyezésre utal, amely hatással van a bőr egészségére, és a felgyorsult öregedést okozó tényezők egyike.

A bőr idő előtti öregedésével általában összefüggésbe hozható külső tényezők a környezetszennyezés és a napfény. De ezeken kívül vannak még olyanok, amelyeknek nap mint nap ki vagyunk téve, mint például az elektromágneses sugárzás (EMR) és a kék fény vagy a nagy energiájú látható fény (HEV), amelyet a bőrünkre érkező eszközök, például a WIFI vagy a Bluetooth, a mobiltelefonok képernyői, a táblagépek, a számítógépek stb. révén kapunk.

Hogyan hat a digitális szennyezés az idő előtti öregedésre?

Ez a "digitális szennyezés" olyan következményekkel jár a bőrre nézve, mint a szabad gyökök és szerkezetmódosító faktorok termelésének nagymértékű növekedése, a sejtregeneráció csökkenése, az epidermiszben lévő strukturális fehérjék csökkenése, a transzepidermális vízveszteség növekedése, a bőr "ragyogásának" elvesztése, ami szárazabbá és érdesebbé teszi azt, a ráncok kialakulása és a foltok megjelenése.

Hogyan befolyásolja a digitális szennyezés a bőrfoltok megjelenését?

A bőr pigmentációja akkor is megváltozik, ha elektromágneses eszközök vagy kék fény sugárzásának van kitéve. A melanin és a melanociták kulcsszerepet játszanak a bőr pigmentációjában. Tanulmányok kimutatták, hogy 30 éves kora után az ember évtizedenként körülbelül 10-20%-ban veszíti el az epidermális melanocitákat, ami a bőrfelületet érő oxidatív stressz mértékétől függően felgyorsulhat.

Mely elektronikus eszközök bocsátanak ki kék fényt?

A kék fény a fény egyik összetevője. Ez egy természetes sugárzás, valójában a napfény is tartalmaz kék fényt, és azért fontos, mert kulcsszerepet játszik az idegrendszeri folyamatainkban. A probléma a körülöttünk lévő készülékek által kibocsátott kék fényben és a kék fénynek való közvetlen kitettség idejében rejlik, ami a mi életmódunkban 5-12 óra között van. A kék fény mennyisége, amelyet a szemünk a napsugarakból kap, körülbelül 30%, míg a LED-lámpák és az elektronikus eszközök 25-40%, az izzók pedig 3-4% között vannak. A kék fényt kibocsátó eszközök közé tartoznak a mobiltelefonok, okostelefonok, táblagépek, számítógépek, monitorok, televíziók, lámpák, információs táblák és LED izzók.
Info
Márka
Marnys
Article No.
AMP001