+36/30-153-6533

info@huntrader.com
VITAHELP D-VITAMIN 2000 NE ÉTRENDKIEGÉSZÍTŐ CSEPP
VITAHELP D-VITAMIN 2000 NE ÉTRENDKIEGÉSZÍTŐ CSEPP
2 204 Ft + ÁFA

VITAHELP D-VITAMIN 2000 NE ÉTRENDKIEGÉSZÍTŐ CSEPP

VITAHELP D-VITAMIN 2000 NE ÉTRENDKIEGÉSZÍTŐ CSEPP
VITAHELP D-VITAMIN 2000 NE ÉTRENDKIEGÉSZÍTŐ CSEPP
A folyékony étrendkiegészítő csepp kulcsfontosságú a vér normál kalcium- és foszfátszintjének fenntartásához, amely szükséges a csontok normál mineralizációjához, az egészséges izomfunkció fenntartásához. Folyékony csepp formulája olívaolajon alapul, ami javítja a D-vitamin felszívódását és hasznosulását.
Kiszerelés
10 ml
Allergének
cukormentes, laktózmentes, tojásmentes, tejmentes
Kategória
D-vitamin, folyékony, felnőtteknek, , gyerekeknek is
2 204 Ft + ÁFA
Részletek
D-vitamin, amely gondoskodik az általános jólétről


A MARNYS® VITAHELP D-vitamin 2000 NE termékünkben található D3- vitamin (kolekalciferol), forrása lanolin.
A D3-vitamin leggazdagabb forrásai a halmájolajok, (különösen a laposhalmájolaj), olajos halak, mint pl. a hering, a szardínia és a tonhal.


A MARNYS® D-vitamin 2000 NE-ben található D-vitamin a következő tulajdonságokkal rendelkezik (EFSA: Európai Élelmiszerbizotnsági Hatóság):

Hozzájárul a csontok, a fogak és az izomműködés normál fenntartásához. Emellett a D-vitamin a kalciummal együtt szükséges a gyermekek normális csontnövekedéséhez és fejlődéséhez.


A D-vitamin hozzájárul a kalcium és a foszfor normális felszívódásához és felhasználásához, valamint a vér normális kalciumszintjéhez.
Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, beleértve a gyermekeket is.

A MARNYS® D-vitamin 2000 NE, D3-vitamin tartalma kiváló élelmiszer-összetevő azoknak, akik szeretnék fenntartani és támogatni csontrendszerüket. Gyermekeknél, hozzájárul a csontok és fogak fejlődéséhez, a jó izomtónushoz és a kalcium normál felszívódáshoz.

D-vitamin: a napfényvitamin
A D-vitamin kulcsfontosságú a vér normál kalcium- és foszfátszintjének fenntartásához, amely szükséges a csontok normál mineralizációjához, az izomösszehúzódáshoz, az idegvezetéshez és az összes testsejt általános sejtműködéséhez.
A D-vitamin megfelelő bevitele a napsugárzásnak való kitettség hiányától függ. Bőrünk pigmentje, a napvédő krémek használata, az öregedés, a ruházat, a légszennyezettség, az évszakok és a földrajzi szélesség mind közvetlenül befolyásolják a D3-vitamin szintézisét. Ilyen körülmények között a D3-vitamin létfontosságúvá válik, ezért a táplálékkal rendszeresen pótolni kell, hiszen az északi szélességi fokokon a napfény nem elegendő a bőr megfelelő D3-vitamin-szintjének fenntartásához.

ÖSSZETEVŐK

szűz olívaolaj,kolekalciferol (D-3 vitamin), antioxidáns (tokoferolok)

ADAGOLÁS

Fogyasztása reggeli étkezés előtt kanálban vagy közvetlenül az ételbe keverve javasolt. Folyadékba ne keverje!
- 4-től 10 éves korig napi 1 csepp
- 10 év felett és felnőtteknek naponta 2 csepp

Adatok
Márka
Marnys
Cikkszám
MN813