+36/30-153-6533

info@huntrader.com
PIGMENTÁCIÓ CSÖKKENTŐ BŐRÁPOLÓ AMPULLA
PIGMENTÁCIÓ CSÖKKENTŐ BŐRÁPOLÓ AMPULLA
3 928 Ft + ÁFA

PIGMENTÁCIÓ CSÖKKENTŐ BŐRÁPOLÓ AMPULLA

PIGMENTÁCIÓ CSÖKKENTŐ BŐRÁPOLÓ AMPULLA
PIGMENTÁCIÓ CSÖKKENTŐ BŐRÁPOLÓ AMPULLA
PIGMENTÁCIÓ CSÖKKENTŐ BŐRÁPOLÓ AMPULLA
Pigmentáció csökkentő bőrápoló kozmetikai ampulla


Fehérmálya levélkivonattal, búzavirág kivonattal, niacinamiddal (B3) és C-vitaminnal
Depigmentáló hatóanyag koncentrátum akár napi használatra, amely szabályozza a melanin termelést, egységesíti a bőr tónusát, csökkenti a foltok megjelenését, feszességet, sejtmegújulást és ragyogást biztosít a bőrnek. Olajmentes formula.

Eredmények: Javítja a fény által károsított és pigmentált bőr megjelenését, továbbá csökkenti az új foltok megjelenését
Mennyiség
7 x 2 ml
Kategória
bőrápolás, szépségápolás
3 928 Ft + ÁFA
Részletek
A MARNYS® Beauty In & Out PIGMENT CONTROL kozmetikai ampullák erőteljes depigmentáló és tónuskiegyenlítő hatással rendelkeznek. Napi használata során javítják a fénykáros és pigmentált bőr megjelenését, és csökkentik az új foltok megjelenését.

48% pigmentfoltok csökkentése
59% javult a kényelemérzet
48% javult a bőr megjelenése és textúrája
63% *hidratáltabb bőr


A C-vitamin ösztönzi a kollagéntermelést és védi a bőrt az oxidációtól, ragyogást biztosít és kiegyenlíti a bőrtónust. A C-vitamin formula stabilizált, ami biztosítja e vitamin nagyobb és jobb aktivitását a bőrben.

A niacinamid (B3-vitamin) helyreállítja a bőr barrier funkcióját, segítve a kollagén és elasztin termelését, egységesíti a bőr tónusát és javítja a fénykoros és pigmentált bőr megjelenését.

A fehér eperfa levélkivonat (Morus alba) mélyen világosító hatású és csökkenti az új foltok megjelenését.

Az ampulla formulája búzavirágvizet is tartalmaz, amely erőteljes antioxidáns hatással rendelkezik, és előnyös a felhámréteg és annak nedvességtartalmának fenntartásához.A PIGMENT CONTROL ampullák különösen alkalmasak a fényérzékeny és hibás bőrre. Koncentrált hatóanyagaik erőteljes depigmentáló hatásukkal szabályozzák a melanin termelődést, egységesítik az arc, a nyak és a dekoltázs bőrtónusát, csökkentik a foltok megjelenését, feszességet és ragyogást biztosítanak.

Egész évben, még nyáron is használhatóak, napvédő krém felvitele előtt-KLINIKAILAG TESZTELT

-DERMATOLÓGIAILAG ÉS OFTALMOLÓGIAILAG TESZTELT

-Nem komedogén

-Olajmentes

-Nem zsíros, gyorsan felszívódó textúra

-Anti-blemishes

-Inert atmoszférába és topázüvegbe csomagolt formula, amely garantálja az összetevők antioxidáns tulajdonságait.* Szubjektív használati teszt bőrgyógyászati és szemészeti ellenőrzés mellett 20-65 év közötti önkénteseken, 28 napos használat után.Összetevők: víz, propándiol, glicerin, niacinamid, aszkorbil glükozid, bioszacharid gum-1, Centaurea cyanus virágvíz, poligliceril-10 laurát, Morus alba levélkivonat, etilhexilglicerin, poligliceril-4 kaprát, nátrium-hidroxid, poligliceril-6 kaprilát, kálium-szorbát, benzil-alkohol, citromsav, nátrium-benzoát, parfüm.
Adatok
Márka
Marnys
Cikkszám
AMP005