+36/30-153-6533

info@huntrader.com
CALMIROLL BŐRNYUGTATÓ ÉS HŰSÍTŐ ROLL-ON ZÚZÓDÁSOK UTÁN
CALMIROLL BŐRNYUGTATÓ ÉS HŰSÍTŐ ROLL-ON ZÚZÓDÁSOK UTÁN
3 320 Ft + ÁFA

CALMIROLL BŐRNYUGTATÓ ÉS HŰSÍTŐ ROLL-ON ZÚZÓDÁSOK UTÁN

CALMIROLL BŐRNYUGTATÓ ÉS HŰSÍTŐ ROLL-ON ZÚZÓDÁSOK UTÁN
CALMIROLL BŐRNYUGTATÓ ÉS HŰSÍTŐ ROLL-ON ZÚZÓDÁSOK UTÁN
CALMIROLL BŐRNYUGTATÓ ÉS HŰSÍTŐ ROLL-ON ZÚZÓDÁSOK UTÁN
A Marnys Calmiroll összetevői segítségével megnyugtatja a bőrt horzsolások és zúzódások esetén. Serkenti a bőrben a mikrokeringést ezáltal hűsíti, megnyugtatja az adott területet a zúzódás, sérülés után, majd felfrissíti a bőrt.

A termék rozmaringot, levendulát, árnikát, ördögcsáklyát, szójabab kivonatot és napraforgót tartalmaz, melyek hozzájárulnak a fájdalom csökkenéséhez, támogatják a gyulladásgátló folyamatokat és segítik a bőr mielőbbi gyógyulását.

Kényelmes, praktikus roll on (üveges golyó) kiszerelés könnyű használatot tesz lehetővé, akár gyerekek részére is.

Alkalmas 3 éves kortól gyermekek és felnőttek számára.
Mennyiség
1 darab
Kiszerelés
10 ml
Kategória
bőrápolás
3 320 Ft + ÁFA
Részletek
A MARNYS Calmiroll már 3 éves kortól használható. A termék összetevői ápolják és megnyugtatják a bőrt az ütések és zúzódások után, azonnali hűsítő hatással.

A 99%-ban természetes és bio összetevőinek köszönhetően nyugtató és hűsítő hatással bír a sérült területen:Az Árnika (Arnica montana) nyugtató hatású, a bőr mikrokeringésének serkentése által csökkenti a gyulladáskeltő folyamatok hatását. Csökkenti a duzzanatot és a véraláfutást a sérülések és sebészeti beavatkozások után.
Az Ördögcsáklya (Harpagophytum procumbens) fájdalomcsillapító hatású, támogatja a gyulladáscsökkentő folyamatokat.
A Rozmaring (Rosmarinus officinalis) támogatja a gyulladásgátló folyamatokat, serkenti a bőrben a vérkeringést, a benne található flavonoloknak, di- és triterpéneknek és szteroloknak köszönhetően ellazítja az izmokat. Antioxidáns tulajdonságú.
A Napraforgó (Helianthus annuus) támogatja a bőr természetes védőrétegének a működését, megóvja a bőrt a kiszáradástól, csökkenti az érdességét.
A Levendula (Lavandula angustifolia) Ellazítja a simaizmokat, enyhíti a bőr fájdalmasságát, csökkenti a bőr kifehéredését, depigmentálódását. Antimikrobiális hatású.


Az összes összetevő 99%-a TERMÉSZETES EREDETŰ.

ÖSSZETEVŐK

Víz, Helianthus annuus (napraforgó) olaj, Arnica montana (árnika) kivonat, Harpagophytum procumbens (ördögcsáklya) gyökér kivonat, Lavandula angustifolia (levendula) olaj, Rosmarinus officinalis (rozmaring) olaj

HASZNÁLATA

Rázza fel használat előtt. Helyileg alkalmazza a sérült bőrfelületen, ahányszor csak szükséges. A Roll-on (golyós üveg) kiszerelés lehetővé teszi a könnyű és gyors felszívódást a bőrön.

Kerülje a termék szemmel és nyálkahártyával való érintkezését. Gyermekektől elzárva tartandó. Jól lezárva tárolása száraz és hűvös helyen ajánlott.

Adatok
Márka
Marnys
Cikkszám
CN135